Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • БМ 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вєтрова В. О. 185.000 До наказу (б) 185
  • Харчові технології: 185
+
2 Осауленко І. В. 175.000 До наказу (б) 175
  • Харчові технології: 175
+
3 Астахова А. Д. 165.000 До наказу (б) 165
  • Харчові технології: 165
+
4 Грицай Є. В. 165.000 До наказу (б) 165
  • Харчові технології: 165
+
5 Шаблова А. Є. 185.000 Рекомендовано (б) 185
  • Харчові технології: 185
6 Мармоленко М. В. 165.000 Допущено 165
  • Харчові технології: 165
7 Сидоренко В. І. 155.000 Допущено 155
  • Харчові технології: 155
8 Задорожна Г. Р. 155.000 Допущено 155
  • Харчові технології: 155
9 Грицай С. О. 135.000 Допущено 135
  • Харчові технології: 135
10 Боженко А. Д. 0.000 Допущено