Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 5 • К 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 12
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондаренко А. А. 165.000 До наказу (к) 165
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 165
+
2 Думчикова А. О. 165.000 До наказу (к) 165
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 165
+
3 Мізюканова В. О. 165.000 До наказу (к) 165
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 165
+
4 Попович Н. М. 165.000 До наказу (к) 165
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 165
+
5 Черкес А. А. 145.000 До наказу (к) 145
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 145
+
6 Рисована Н. В. 165.000 Рекомендовано (к) 165
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 165
7 Костючик Б. О. 160.000 Рекомендовано (к) 160
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 160
8 Косодрига І. С. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 155
9 Кашин О. С. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 150
10 Чесноков Д. О. 145.000 Рекомендовано (к) 145
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 145
11 Бєляшов М. В. 135.000 Рекомендовано (к) 135
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 135
12 Гудзевич Д. С. 130.000 Рекомендовано (к) 130
  • Ресторанне і готельне обслуговування: 130