Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 30 • БМ 3 • К 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шкробут О. Б. 14.000 До наказу (б) 7.6 6.4
  • Українська мова (іспит): 7.6
  • Фахове випробування: 6.4
+
2 Чепига І. А. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування: 8
+
3 Щербак Я. Ю. 11.200 До наказу (б) 5.2 6
  • Українська мова (іспит): 5.2
  • Фахове випробування: 6
+
4 Баховський Є. В. 0.000 Скасовано НЗ