181 Харчові технології
- Заяв: 24
- Конкурс на бюджет: 1.26
- Зараховано: 20
- Оригіналів: 20
- Подано заяв: 19
- Зараховано: 19
- Рейтингові списки 2017 року
- Подано заяв: 23
- Конкурс на бюджет: 1.15
- Зараховано: 18
- Оригіналів: 20
- Рейтингові списки 2018 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Дідик К. М. | — | 28.000 | До наказу (б) |
10 8 10
|
— | + |
2 | 2 Карпова Б. Б. | — | 26.500 | До наказу (б) |
9 8 9.5
|
— | + |
3 | 3 Паньків К. М. | — | 25.300 | До наказу (б) |
9 8 8.3
|
— | + |
4 | 4 Овчарук Б. І. | — | 25.100 | До наказу (б) |
8 8 9.1
|
— | + |
5 | 5 Ясинецька О. Т. | — | 24.500 | До наказу (б) |
9 7 8.5
|
— | + |
6 | 6 Регула Я. В. | — | 24.100 | До наказу (б) |
9 6 9.1
|
— | + |
7 | 7 Козловська Б. С. | — | 23.700 | До наказу (б) |
7 8 8.7
|
— | + |
8 | 8 Лупан К. А. | — | 23.600 | До наказу (б) |
6 8 9.6
|
— | + |
9 | 9 Полянська Н. Б. | — | 23.500 | До наказу (б) |
8 7 8.5
|
— | + |
10 | 10 Лаврентюк К. М. | — | 22.300 | До наказу (б) |
8 7 7.3
|
— | + |
11 | 11 Крижановський Б. І. | — | 22.000 | До наказу (б) |
6 8 8
|
— | + |
12 | 12 Скригітель Х. С. | — | 21.800 | До наказу (б) |
6 7 8.8
|
— | + |
13 | 13 Голювата І. Р. | — | 21.700 | До наказу (б) |
6 8 7.7
|
— | + |
14 | 14 Яковенчук О. А. | — | 21.000 | До наказу (б) |
6 7 8
|
— | + |
15 | 15 Господар А. Р. | — | 20.700 | До наказу (б) |
6 7 7.7
|
— | + |
16 | 16 Рихліцька Д. Т. | — | 20.600 | До наказу (б) |
8 5 7.6
|
— | + |
17 | 17 Чернюк Ю. Р. | — | 18.700 | До наказу (б) |
7 6 5.7
|
— | + |
18 | 18 Колісник Б. Ю. | — | 18.100 | До наказу (б) |
7 5 6.1
|
— | + |
19 | 19 Данчук Д. Д. | — | 17.700 | До наказу (б) |
6 5 6.7
|
— | + |
20 | 20 Бабчук К. О. | — | 17.400 | До наказу (к) |
6 6 5.4
|
— | + |
21 | 21 Маслянко І. М. | — | 25.400 | Відхилено (б) |
8 8 9.4
|
— | — |
22 | 22 Корольова Т. О. | — | 22.100 | Відхилено (б) |
7 6 9.1
|
— | — |
23 | 23 Басистий Д. В. | — | 18.700 | Відхилено (к) |
8 5 5.7
|
— | — |
24 | 24 Кушнір Д. Д. | — | 7.700 | Відмова |
7.7
|
— | — |