Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-14.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Обихвост С. Р. 366.000 Скасовано (втрата пріор.) 111 112 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК