Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 20
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 6
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 6
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гладуненко Т. С. 16.000 До наказу (к) 8 8
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фахове випробування: 8
+
2 Семикоз О. В. 16.000 До наказу (к) 8 8
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фахове випробування: 8
+
3 Губарєва О. В. 15.000 До наказу (к) 7 8
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове випробування: 8
+
4 Водолазська К. Є. 14.000 До наказу (к) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове випробування: 7
+
5 Михайлюк Н. В. 14.000 До наказу (к) 7 7
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове випробування: 7
+
6 Сміянов О. О. 13.000 До наказу (к) 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Фахове випробування: 7
+