Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 9 • БМ 2 • К 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 7.5
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 13
додатковий (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Івлєва М. О. 348.000 До наказу (б) 182 166
  • фаховий: 182
  • Інші показники конкурсного відбору: 166
+
2 Немеш І. І. 322.000 До наказу (б) 142 180
  • фаховий: 142
  • Інші показники конкурсного відбору: 180
+
3 Мироненко Я. Ю. 317.000 До наказу (к) 195 122
  • фаховий: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 122
+
4 Лаптєв Д. В. 311.000 До наказу (к) 141 170
  • фаховий: 141
  • Інші показники конкурсного відбору: 170
+
5 Свинарьова С. В. 305.000 До наказу (к) 150 155
  • фаховий: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 155
+
6 Гризлова О. О. 305.000 До наказу (к) 145 160
  • фаховий: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 160
+
7 Шурмель А. В. 301.000 До наказу (к) 141 160
  • фаховий: 141
  • Інші показники конкурсного відбору: 160
+
8 Андрійченко Ю. С. 286.000 До наказу (к) 138 148
  • фаховий: 138
  • Інші показники конкурсного відбору: 148
+
9 Дудко В. О. 278.000 До наказу (к) 145 133
  • фаховий: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 133
+
10 Астахова М. В. 175.000 Зареєстровано 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 175
11 Лазурко А. О. 152.000 Зареєстровано 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 152
+
12 Довбня О. О. 150.000 Зареєстровано 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 150
13 Виноградова Ю. О. 135.000 Зареєстровано 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 135
+
14 Ярмак А. А. 120.000 Відмова 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 120
+
15 Дегтярьова Д. В. 106.000 Відмова 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 106
+