Зачекайте...

015 Професійна освіта

Факультет інженерно-педагогічної освіти • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-31.05.2021 (1р 9м)
ВМ 5
Освіта/Педагогіка / Професійна освіта / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кравченко К. А. 558.000 Допущено 188 170 175 200
  • Іноземна мова (іспит): 188
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 170
  • Технології харчової промисловості: 175
  • Середній бал документа про освіту: 200
2 Яковлєва В. А. 553.100 Допущено 188 168 170 197.1
  • Іноземна мова (іспит): 188
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 168
  • Технології харчової промисловості: 170
  • Середній бал документа про освіту: 197.1
+
3 Вітрук О. А. 495.400 Допущено 148 175 182 172.4
  • Іноземна мова (іспит): 148
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 175
  • Технології харчової промисловості: 182
  • Середній бал документа про освіту: 172.4
+
4 Сербін С. В. 158.200 Відмова 158.2
  • Середній бал документа про освіту: 158.2