Зачекайте...

015 Професійна освіта

Факультет інженерно-педагогічної освіти • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 20 • БМ 9 • К 11
Освіта/Педагогіка / Професійна освіта / Харчові технології
  • Заяв: 21
  • Конкурс на бюджет: 2.33
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Наконечна А. А. 524.500 До наказу (б) 168 185 171.5
  • Іноземна мова (іспит): 168
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 185
  • Середній бал документа про освіту: 171.5
+
2 Тесленко А. О. 520.500 До наказу (б) 176 175 169.5
  • Іноземна мова (іспит): 176
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 175
  • Середній бал документа про освіту: 169.5
+
3 Мельник Л. М. 516.000 До наказу (б) 172 178 166
  • Іноземна мова (іспит): 172
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 178
  • Середній бал документа про освіту: 166
+
4 Артеменко М. А. 508.000 До наказу (б) 170 180 158
  • Іноземна мова (іспит): 170
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 180
  • Середній бал документа про освіту: 158
+
5 Меженна А. В. 502.000 До наказу (б) 162 176 164
  • Іноземна мова (іспит): 162
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 176
  • Середній бал документа про освіту: 164
+
6 Цовбун С. В. 490.000 До наказу (б) 152 174 164
  • Іноземна мова (іспит): 152
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 174
  • Середній бал документа про освіту: 164
+
7 Захарчук І. О. 478.500 До наказу (б) 154 170 154.5
  • Іноземна мова (іспит): 154
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 170
  • Середній бал документа про освіту: 154.5
+
8 Чичук К. Д. 477.000 До наказу (б) 138 174 165
  • Іноземна мова (іспит): 138
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 174
  • Середній бал документа про освіту: 165
+
9 Васильчук М. М. 464.000 До наказу (б) 130 180 154
  • Іноземна мова (іспит): 130
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 180
  • Середній бал документа про освіту: 154
+
10 Пижук В. М. 461.500 Рекомендовано (к) 178 135 148.5
  • Іноземна мова (іспит): 178
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 135
  • Середній бал документа про освіту: 148.5
+
11 Нечипорук М. П. 456.000 Рекомендовано (к) 132 175 149
  • Іноземна мова (іспит): 132
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 175
  • Середній бал документа про освіту: 149
+
12 Пугач О. О. 445.000 Рекомендовано (к) 168 128 149
  • Іноземна мова (іспит): 168
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 128
  • Середній бал документа про освіту: 149
+
13 Батейко В. О. 441.000 Рекомендовано (к) 160 135 146
  • Іноземна мова (іспит): 160
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 135
  • Середній бал документа про освіту: 146
+
14 Цибульський В. В. 434.000 Рекомендовано (к) 150 138 146
  • Іноземна мова (іспит): 150
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 138
  • Середній бал документа про освіту: 146
+
15 Коцюбенко О. М. 425.500 Рекомендовано (к) 130 128 167.5
  • Іноземна мова (іспит): 130
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 128
  • Середній бал документа про освіту: 167.5
16 Ушаков М. Л. 419.500 Рекомендовано (к) 134 128 157.5
  • Іноземна мова (іспит): 134
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 128
  • Середній бал документа про освіту: 157.5
17 Тарасюк Д. Ю. 394.000 Рекомендовано (к) 126 130 138
  • Іноземна мова (іспит): 126
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 130
  • Середній бал документа про освіту: 138
+
18 Черненко К. Ю. 477.000 Відхилено (б) 164 130 183
  • Іноземна мова (іспит): 164
  • Спеціальні дисципліни (харчові технології) з методикою професійного навчання: 130
  • Середній бал документа про освіту: 183
19 Степанова Д. О. 168.000 Відмова 168
  • Середній бал документа про освіту: 168
20 Гриненко Н. В. 159.500 Відмова 159.5
  • Середній бал документа про освіту: 159.5
21 Гончарук Л. Ю. 154.000 Відмова 154
  • Середній бал документа про освіту: 154