Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2021 (1р 5м)
ВМ 50 • К 50
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Оксьоненко І. М. 124.000 До наказу (к) 4 120
  • Українська мова (іспит): 4
  • Іспит з фахових дисциплін: 120
+
2 Дудка А. В. 124.000 До наказу (к) 4 120
  • Українська мова (іспит): 4
  • Іспит з фахових дисциплін: 120
+
3 Єрмоленко Є. В. 125.000 Рекомендовано (к) 5 120
  • Українська мова (іспит): 5
  • Іспит з фахових дисциплін: 120