Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Туровська К. В. 394.000 Рекомендовано (к) 122 119 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
2 Антонов О. Т. 359.000 Рекомендовано (к) 104 104 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК