Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-26.06.2021 (1р 10м)
ВМ 25 • К 25
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 9
  • Оригіналів: 8
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Садова Н. М. 0.000 Зареєстровано +
2 Шовкопляс В. І. 0.000 Зареєстровано +
3 Хільгора В. М. 0.000 Зареєстровано +
4 Юшин Є. В. 0.000 Зареєстровано
5 Карпенко І. А. 0.000 Зареєстровано +
6 Філоненко Н. І. 0.000 Зареєстровано +
7 Корх А. С. 0.000 Зареєстровано +
8 Забродіна О. П. 0.000 Зареєстровано +
9 Бенні Е. В. 0.000 Зареєстровано +