Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)
ВМ 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Киричук М. О. 414.000 Рекомендовано (к) 117 135 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 117
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
2 Войчук А. О. 413.000 Рекомендовано (к) 124 153 5.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК
3 Лисковець Н. Р. 405.000 Рекомендовано (к) 115 128 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
4 Бондар І. Б. 394.000 Відмова 113 132 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
5 Зань Б. І. 394.000 Скасовано (втрата пріор.) 122 122 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК