Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 10 • К 10
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кумайгородська А. С. 305.000 Допущено 155 150
  • Організація готельно-ресторанної справи: 155
  • Середній бал документа про освіту: 150
+
2 Яровенко Т. М. 290.000 Допущено 147 143
  • Організація готельно-ресторанної справи: 147
  • Середній бал документа про освіту: 143
+
3 Колісник О. М. 274.400 Допущено 139 135.4
  • Організація готельно-ресторанної справи: 139
  • Середній бал документа про освіту: 135.4
+
4 Бабій В. О. 272.800 Допущено 145 127.8
  • Організація готельно-ресторанної справи: 145
  • Середній бал документа про освіту: 127.8
+