Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Відокремлений підрозділ `Дніпровський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 65 • К 65
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скрипник М. С. 246.700 Рекомендовано (к) 164 82.7
  • Фаховий іспит: 164
  • Середній бал документа про освіту: 82.7
2 Куркула К. Р. 223.900 Рекомендовано (к) 156 67.9
  • Фаховий іспит: 156
  • Середній бал документа про освіту: 67.9
3 Сванідзе Д. Е. 221.000 Рекомендовано (к) 150 71
  • Фаховий іспит: 150
  • Середній бал документа про освіту: 71