Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 10 • К 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Додаткове вступне випробування (залік) , k=0 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павлова Н. А. 359.000 До наказу (к) 192 182 177
  • Додаткове вступне випробування: 192
  • Фаховий іспит: 182
  • Середній бал документа про освіту: 177
+
2 Королев`ят О. А. 355.000 До наказу (к) 188 194 161
  • Додаткове вступне випробування: 188
  • Фаховий іспит: 194
  • Середній бал документа про освіту: 161
+
3 Стемковська О. О. 352.000 До наказу (к) 184 186 166
  • Додаткове вступне випробування: 184
  • Фаховий іспит: 186
  • Середній бал документа про освіту: 166
+
4 Попова Л. С. 333.000 До наказу (к) 184 180 153
  • Додаткове вступне випробування: 184
  • Фаховий іспит: 180
  • Середній бал документа про освіту: 153
+
5 Павлов О. В. 324.000 До наказу (к) 188 178 146
  • Додаткове вступне випробування: 188
  • Фаховий іспит: 178
  • Середній бал документа про освіту: 146
+
6 Лєтовальцева Г. А. 314.000 До наказу (к) 188 160 154
  • Додаткове вступне випробування: 188
  • Фаховий іспит: 160
  • Середній бал документа про освіту: 154
+
7 Саналакі А. А. 144.000 Відмова 144
  • Середній бал документа про освіту: 144