Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 30 • К 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 22
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павловець К. О. 0.000 Зареєстровано
2 Волощук М. В. 0.000 Зареєстровано
3 Жмура А. М. 0.000 Зареєстровано
4 Опалько А. І. 0.000 Зареєстровано
5 Шершун О. І. 0.000 Зареєстровано
6 Сидорчук М. В. 0.000 Зареєстровано
7 Нікітчук А. П. 0.000 Зареєстровано
8 Полюхович Я. І. 0.000 Зареєстровано
9 Гунько А. А. 0.000 Зареєстровано
10 Кухновець С. М. 0.000 Зареєстровано
11 Фещенко А. В. 0.000 Зареєстровано
12 Мізюрко Т. В. 0.000 Зареєстровано
13 Пуха Н. С. 0.000 Зареєстровано
14 Хомич О. М. 0.000 Зареєстровано
15 Чудік В. В. 0.000 Зареєстровано
16 Мішина Е. Е. 0.000 Зареєстровано
17 Радчук Л. І. 0.000 Зареєстровано
18 Жилка О. М. 0.000 Зареєстровано
19 Козачок К. Ю. 0.000 Зареєстровано
20 Печерський А. П. 0.000 Зареєстровано
21 Макарова М. В. 0.000 Зареєстровано
22 Мельник С. М. 0.000 Зареєстровано