Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)
ВМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Диркач А. І. 11.000 До наказу (к) 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 7
+
2 Киба А. В. 10.000 До наказу (к) 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 6
+
3 Пантелеєв М. Г. 4.000 Відмова 4
  • Українська мова (іспит): 4
+