Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)
ВМ 55 • К 55
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дараган О. О. 129.700 До наказу (к) 145 110 152 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Математика (ЗНО): 110
  • Географія (ЗНО): 152
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
+
2 Дорогокупля Д. В. 128.750 До наказу (к) 145 119 135 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Математика (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
+
3 Ткачук Д. А. 127.000 До наказу (к) 132 126 143 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Математика (ЗНО): 126
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
+
4 Видиборець А. В. 109.900 Допущено 111 110 117 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Математика (ЗНО): 110
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 6.7