Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 65 • БМ 18 • К 47
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 1.39
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 25
Іноземна мова (іспит) , k=1
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Соколан А. К. 11.520 До наказу (б) 3.7 3.15 4.67
  • Іноземна мова (іспит): 3.7
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 3.15
  • Середній бал документа про освіту: 4.67
+
2 Гніда О. Ю. 10.190 До наказу (б) 3.2 2.35 4.64
  • Іноземна мова (іспит): 3.2
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.35
  • Середній бал документа про освіту: 4.64
+
3 Підгорна А. А. 10.010 До наказу (б) 2.1 3.1 4.81
  • Іноземна мова (іспит): 2.1
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 3.1
  • Середній бал документа про освіту: 4.81
+
4 Копєйка А. Д. 9.880 До наказу (б) 2.4 2.75 4.73
  • Іноземна мова (іспит): 2.4
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.75
  • Середній бал документа про освіту: 4.73
+
5 Клочко В. О. 8.750 До наказу (б) 2.6 2.65 3.5
  • Іноземна мова (іспит): 2.6
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.65
  • Середній бал документа про освіту: 3.5
+
6 Серпокрил І. Д. 8.560 До наказу (б) 3 1.9 3.66
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.9
  • Середній бал документа про освіту: 3.66
+
7 Лисенко М. Ю. 8.420 До наказу (б) 2.6 1.75 4.07
  • Іноземна мова (іспит): 2.6
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.75
  • Середній бал документа про освіту: 4.07
+
8 Голинська О. Ю. 8.280 До наказу (б) 0.9 2.5 4.88
  • Іноземна мова (іспит): 0.9
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.5
  • Середній бал документа про освіту: 4.88
+
9 Шляхетська Т. Д. 7.870 До наказу (б) 1.4 2.05 4.42
  • Іноземна мова (іспит): 1.4
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.05
  • Середній бал документа про освіту: 4.42
+
10 Ткаченко М. О. 7.820 До наказу (б) 0.9 2.6 4.32
  • Іноземна мова (іспит): 0.9
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.6
  • Середній бал документа про освіту: 4.32
+
11 Боярчук О. В. 7.700 До наказу (б) 1.6 2.05 4.05
  • Іноземна мова (іспит): 1.6
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.05
  • Середній бал документа про освіту: 4.05
+
12 Сичевський Р. О. 7.610 До наказу (б) 1 2.25 4.36
  • Іноземна мова (іспит): 1
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.25
  • Середній бал документа про освіту: 4.36
+
13 Поляков Т. В. 7.610 До наказу (б) 2 1.6 4.01
  • Іноземна мова (іспит): 2
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.6
  • Середній бал документа про освіту: 4.01
+
14 Шокотько Я. С. 7.270 До наказу (б) 1.5 2.05 3.72
  • Іноземна мова (іспит): 1.5
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.05
  • Середній бал документа про освіту: 3.72
+
15 Хацевич Д. П. 7.080 До наказу (б) 1.3 2.05 3.73
  • Іноземна мова (іспит): 1.3
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.05
  • Середній бал документа про освіту: 3.73
+
16 Леонова Ю. О. 7.050 До наказу (б) 0.9 1.95 4.2
  • Іноземна мова (іспит): 0.9
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.95
  • Середній бал документа про освіту: 4.2
+
17 Павлюк І. Р. 7.000 До наказу (б) 0.9 2.35 3.75
  • Іноземна мова (іспит): 0.9
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.35
  • Середній бал документа про освіту: 3.75
+
18 Карпенко Д. В. 6.810 До наказу (б) 1.4 2 3.41
  • Іноземна мова (іспит): 1.4
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2
  • Середній бал документа про освіту: 3.41
+
19 Шевченко А. В. 6.680 До наказу (к) 1 2.3 3.38
  • Іноземна мова (іспит): 1
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 2.3
  • Середній бал документа про освіту: 3.38
+
20 Бобрик В. Г. 6.650 До наказу (к) 0.9 1.95 3.8
  • Іноземна мова (іспит): 0.9
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.95
  • Середній бал документа про освіту: 3.8
+
21 Лисенко К. Є. 6.590 До наказу (к) 1.2 1.55 3.84
  • Іноземна мова (іспит): 1.2
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.55
  • Середній бал документа про освіту: 3.84
+
22 Скачко І. С. 6.130 До наказу (к) 1.1 1.7 3.33
  • Іноземна мова (іспит): 1.1
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.7
  • Середній бал документа про освіту: 3.33
+
23 Горшковський Є. О. 5.980 До наказу (к) 0.6 1.95 3.43
  • Іноземна мова (іспит): 0.6
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.95
  • Середній бал документа про освіту: 3.43
+
24 Ткаченко В. А. 5.940 До наказу (к) 0.7 1.95 3.29
  • Іноземна мова (іспит): 0.7
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.95
  • Середній бал документа про освіту: 3.29
+
25 Косенко А. В. 5.390 До наказу (к) 0.4 1.2 3.79
  • Іноземна мова (іспит): 0.4
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 1.2
  • Середній бал документа про освіту: 3.79
+