Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35
Історія України (ЗНО) , k=0.3
Біологія (ЗНО) , k=0.25
Географія (ЗНО) , k=0.25
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бабенко В. В. 125.735 До наказу (к) 106 130 106 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Історія України (ЗНО): 130
  • Біологія (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • СК
  • РК
+