Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 199 • К 199
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Логвиненко О. О. 132.000 До наказу (к) 132
  • Фах: 132
+
2 Глущенко К. Ю. 116.000 До наказу (к) 116
  • Фах: 116
+
3 Білорус Д. В. 116.000 До наказу (к) 116
  • Фах: 116
+
4 Блажчук В. В. 112.000 До наказу (к) 112
  • Фах: 112
+
5 Мельник М. О. 112.000 До наказу (к) 112
  • Фах: 112
+
6 Моше Д. Д. 112.000 До наказу (к) 112
  • Фах: 112
+
7 Надточій М. О. 112.000 До наказу (к) 112
  • Фах: 112
+
8 Пузаков Є. О. 112.000 До наказу (к) 112
  • Фах: 112
+
9 Маклагіна О. В. 112.000 До наказу (к) 112
  • Фах: 112
+
10 Корнієнко А. В. 108.000 До наказу (к) 108
  • Фах: 108
+
11 Гетьман М. А. 108.000 До наказу (к) 108
  • Фах: 108
+
12 Бутенко Р. О. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фах: 104
+