Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2020 (0р 10м)
ВМ 30 • БМ 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 33
  • Конкурс на бюджет: 1.1
  • Зараховано: 30
  • Оригіналів: 30
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Олексин О. В. 18.000 До наказу (б) 9 9
  • Українська мова (Диктант): 9
  • Технологія приготування їжі: 9
+
2 Радковський М. М. 17.000 До наказу (б) 9 8
  • Українська мова (Диктант): 9
  • Технологія приготування їжі: 8
+
3 Палюга М. С. 16.000 До наказу (б) 7 9
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Технологія приготування їжі: 9
+
4 Гонташ М. П. 15.000 До наказу (б) 9 6
  • Українська мова (Диктант): 9
  • Технологія приготування їжі: 6
+
5 Дорошенко А. Я. 15.000 До наказу (б) 7 8
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Технологія приготування їжі: 8
+
6 Жирун Д. І. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Технологія приготування їжі: 8
+
7 Сеник А. В. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Технологія приготування їжі: 8
+
8 Рогацька М. Д. 14.000 До наказу (б) 5 9
  • Українська мова (Диктант): 5
  • Технологія приготування їжі: 9
+
9 Зубенко Р. І. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (Диктант): 6
  • Технологія приготування їжі: 8
+
10 Глушак А. І. 14.000 До наказу (б) 7 7
  • Українська мова (Диктант): 7
  • Технологія приготування їжі: 7
+
11 Денкевич М. М. 13.000 До наказу (б) 6 7
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 7
+
12 Квич Н. В. 13.000 До наказу (б) 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 8
+
13 Юркевич А. В. 12.000 До наказу (б) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 8
+
14 Когут В. В. 12.000 До наказу (б) 8 4
  • Українська мова (іспит): 8
  • Технологія приготування їжі: 4
+
15 Мочернак М. М. 12.000 До наказу (б) 6 6
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 6
+
16 Шарабуряк П. Р. 12.000 До наказу (б) 4 8
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 8
+
17 Горбак Р. М. 11.000 До наказу (б) 5 6
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 6
+
18 Сікора М. В. 11.000 До наказу (б) 5 6
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 6
+
19 Дубина Н. С. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 5
+
20 Іванюк Л. М. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 5
+
21 Штундер У. Т. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 5
+
22 Степанюк О. О. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 5
+
23 Книш А. О. 9.000 До наказу (б) 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 4
+
24 Карп`юк М. В. 9.000 До наказу (б) 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 4
+
25 Альбамонте А.. 9.000 До наказу (б) 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 5
+
26 Євстігнєєв А. А. 9.000 До наказу (б) 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 4
+
27 Дем`янець М. Б. 9.000 До наказу (б) 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 5
+
28 Марчак Р. Р. 9.000 До наказу (б) 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 5
+
29 Козьменко М. І. 9.000 До наказу (б) 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 5
+
30 Загарук Х. П. 8.000 До наказу (б) 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 4
+
31 Юрчило Р. В. 8.000 Допущено 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Технологія приготування їжі: 4
32 Урбанович М. М. 11.000 Відмова 6 5
  • Українська мова (іспит): 6
  • Технологія приготування їжі: 5
33 Луців В. Я. 9.000 Відмова 5 4
  • Українська мова (іспит): 5
  • Технологія приготування їжі: 4