Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 12 • К 12
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бондар А. А. 415.000 Рекомендовано (к) 138 107 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
+
2 Кутафіна В. О. 458.000 Зареєстровано 152 139 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
3 Кашуба Д. М. 454.000 Зареєстровано 153 134 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
4 Сорока Д. М. 403.000 Зареєстровано 144 100 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК