Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Конкурс на бюджет: 3.5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корбут А. К. 0.000 Зареєстровано
2 Варцаба С. А. 0.000 Зареєстровано
3 Гриняк С. О. 0.000 Зареєстровано
4 Галузінський Д. С. 0.000 Зареєстровано
5 Репіховський Р. Б. 0.000 Зареєстровано
6 Король О. В. 0.000 Зареєстровано
7 Савчук С. В. 0.000 Зареєстровано