Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гойс О. В. 418.000 Допущено 137 135 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
2 Шиян Ю. Г. 411.000 Допущено 119 121 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
3 Мартинець М. В. 380.000 Допущено 109 121 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК