Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-31.01.2022 (2р 5м)
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Стінянська І. В. 0.000 Зареєстровано
2 Варцаба С. А. 0.000 Зареєстровано
3 Ковбасенко О. С. 0.000 Зареєстровано
4 Карплюк М. О. 0.000 Зареєстровано