Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 5 • БМmax 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Блонська А. Р. К 140.868 Допущено 140 130 110 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Математика (ЗНО): 130
  • Хімія (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • СК
  • РК
2 Лозан В. В. Пр. 6 133.432 Скасовано (втрата пріор.) 137 107 128 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 137
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК