Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет товарознавства, управління та сфери обслуговування • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-01.03.2021 (1р 6м)
ВМ 13 • К 13
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 25
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Садніцький М. Л. 186.100 До наказу (к) +
2 Кам`янка О. В. 179.600 До наказу (к) +
3 Кіт Я. Р. 174.900 До наказу (к) +
4 Болобан С. В. 170.800 До наказу (к) +
5 Іванець Р. П. 158.800 До наказу (к) +
6 Малевіч Г. В. 158.100 До наказу (к) +
7 Мачіха Ю. М. 156.300 До наказу (к) +
8 Зімбіцький Д. С. 155.400 До наказу (к) +
9 Зіняк В. В. 154.900 До наказу (к) +
10 Мілованов В. В. 153.900 До наказу (к) +
11 Кук Н. Б. 153.600 До наказу (к) +
12 Жук Н. В. 151.200 До наказу (к) +
13 Товт Р. О. 150.700 До наказу (к) +
14 Кирик О. О. 150.500 Допущено
15 Карапінка М. І. 148.500 Допущено
16 Мороз А. І. 146.900 Допущено
17 Зайко Р. М. 145.000 Допущено
18 Недобоєв М. М. 143.500 Допущено
19 Шкраба В. В. 142.100 Допущено
20 Піяйко І. Є. 140.000 Допущено
21 Гоїнець О. М. 137.200 Допущено
22 Бондаренко А. В. 36.400 Відмова
23 Смук О. А. 30.000 Відмова
24 Смук Б. А. 29.600 Відмова
25 Букіта С. Р. 22.000 Відмова