Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 3 • БМ 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Костенко К. С. 278.820 До наказу (б) 180 98.82
  • тестування за фахом: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 98.82
+
2 Марченко К. С. 266.210 До наказу (б) 180 86.21
  • тестування за фахом: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 86.21
+
3 Борисенко Н. Ю. 265.680 До наказу (б) 192 73.68
  • тестування за фахом: 192
  • Інші показники конкурсного відбору: 73.68
+
4 Майборода Р. С. 208.280 Рекомендовано (к) 128 80.28
  • тестування за фахом: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 80.28
5 Білан Ю. А. 208.060 Рекомендовано (к) 120 88.06
  • тестування за фахом: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 88.06
6 Близнюк А. О. 195.500 Рекомендовано (к) 100 95.5
  • тестування за фахом: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 95.5