Зачекайте...

181 Харчові технології

Машинобудівний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 25 • БМ 1 • К 24
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 12
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Олексин І. А. 165.000 До наказу (б) +
2 Шкуль О. І. 161.000 До наказу (к) +
3 Лебідь Т. Ю. 132.000 До наказу (к) +
4 Багінський В. О. 168.000 Рекомендовано (б)
5 Лапчук Я. О. 166.000 Допущено
6 Романюк Н. І. 159.000 Допущено
7 Перванчук С. В. 150.000 Допущено
8 Шалегіна І. А. 148.000 Допущено
9 Ящик С. І. 144.000 Допущено +
10 Савічук Ю. А. 140.000 Допущено
11 Приступа С. М. 134.000 Допущено
12 Сайчук К. В. 130.000 Допущено