Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фуголь А. Г. 13.290 Зареєстровано 4 5 4.29
  • Іноземна мова (іспит): 4
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.29
2 Приймаченко С. О. 11.470 Зареєстровано 3 4.5 3.97
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.97
3 Букмаєр І. О. 11.000 Зареєстровано 3 4 4
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 4
4 Криворотенко О. С. 10.940 Зареєстровано 3 4 3.94
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.94
5 Домінська О. А. 10.460 Зареєстровано 3 4 3.46
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 4
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.46
6 Карапетян А. А. 9.080 Зареєстровано 3 3 3.08
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 3
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.08
7 Блоскова І. В. 3.760 Зареєстровано 3.76
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.76