Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 15 • БМ 5 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 1.8
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Перінська С. В. 0.000 Зареєстровано
2 Третьякова К. О. 0.000 Зареєстровано
3 Загрійчук А. С. 0.000 Зареєстровано
4 Орєхов Д. Ю. 0.000 Зареєстровано
5 Міхайлуца А. О. 0.000 Зареєстровано
6 Андреєв М. М. 0.000 Зареєстровано
7 Семко К. В. 0.000 Зареєстровано
8 Стегній О. Ф. 0.000 Зареєстровано
9 Щербакова Ю. В. 0.000 Зареєстровано