Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кашуба Д. М. 454.000 Зареєстровано 153 134 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
2 Косогоров Р. Р. 429.000 Зареєстровано 119 146 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК
3 Арнус Т. Б. 415.000 Зареєстровано 124 128 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
4 Максименко П. С. 373.000 Зареєстровано 122 107 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК