Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 12 • К 12
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 6
Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кашуба Д. М. 454.000 Зареєстровано 153 134 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК
2 Вороняк О. Л. 432.000 Зареєстровано 124 153 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
3 Косогоров Р. Р. 429.000 Зареєстровано 119 146 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • РК
4 Гонтарук М. О. 409.000 Зареєстровано 115 142 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Біологія (ЗНО): 142
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
5 Сорока Д. М. 403.000 Зареєстровано 144 100 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
6 Іващук А. А. 381.000 Зареєстровано 109 119 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК