Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Відокремлений підрозділ `Миколаївський факультет менеджменту і бізнесу Київського університету культури` • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 70 • К 70
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 7
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корнієнко О. М. 259.400 Рекомендовано (к) 170 89.4
  • Фаховий іспит: 170
  • Середній бал документа про освіту: 89.4
+
2 Ременяк Н. В. 249.000 Рекомендовано (к) 160 89
  • Фаховий іспит: 160
  • Середній бал документа про освіту: 89
3 Андреєва О. О. 236.800 Рекомендовано (к) 164 72.8
  • Фаховий іспит: 164
  • Середній бал документа про освіту: 72.8
+
4 Ярченко І. С. 232.900 Рекомендовано (к) 150 82.9
  • Фаховий іспит: 150
  • Середній бал документа про освіту: 82.9
5 Міронова В. І. 228.700 Рекомендовано (к) 160 68.7
  • Фаховий іспит: 160
  • Середній бал документа про освіту: 68.7
6 Мільчаковський Д. М. 228.400 Рекомендовано (к) 156 72.4
  • Фаховий іспит: 156
  • Середній бал документа про освіту: 72.4
+
7 Терещенко В. С. 225.700 Рекомендовано (к) 150 75.7
  • Фаховий іспит: 150
  • Середній бал документа про освіту: 75.7