Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет технології зерна і зернового бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 4 • БМ 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шестакова К. О. 14.880 До наказу (б) 5 5 4.88
  • Іноземна мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.88
+
2 Гріщенко А. В. 14.580 До наказу (б) 5 5 4.58
  • Іноземна мова (іспит): 5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.58
+
3 Піддубняк О. М. 12.790 До наказу (б) 3.5 5 4.29
  • Іноземна мова (іспит): 3.5
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.29
+
4 Батащук А. Г. 11.960 До наказу (б) 3 5 3.96
  • Іноземна мова (іспит): 3
  • Фахове випробування: 5
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.96
+