Зачекайте...

162 Біотехнології та біоінженерія

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 3 • К 3
Хімічна та біоінженерія / Біотехнології та біоінженерія
  • Заяв: 5
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Браснуєв Д. В. 174.879 Допущено 182 185 165 10.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 182
  • Біологія (ЗНО): 185
  • Математика (ЗНО): 165
  • Середній бал документа про освіту: 10.8
  • РК
2 Пікаш А. Т. 163.404 Допущено 182 180 125 9.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 182
  • Біологія (ЗНО): 180
  • Хімія (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • РК
3 Казмірова А. П. 140.087 Допущено 127 136 137 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Математика (ЗНО): 137
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • СК
  • РК
4 Бачиніна А. С. 136.221 Допущено 119 151 128 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 151
  • Хімія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • РК
5 Чумак К. В. 120.513 Допущено 123 123 114 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 123
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК