Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет біолого-технологічний • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 02.09.2019-29.02.2024 (4р 6м)
ВМ 15 • К 15
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 5
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кривень А. М. 164.679 До наказу (к) 171 162 143 9.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 171
  • Біологія (ЗНО): 162
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 9.7
  • РК
+
2 Мамаєв П. В. 171.768 Рекомендовано (к) 184 165 151 9.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 184
  • Біологія (ЗНО): 165
  • Історія України (ЗНО): 151
  • Середній бал документа про освіту: 9.7
  • РК
3 Зарічанський Г. В. 158.610 Рекомендовано (к) 155 155 153 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Історія України (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
4 Геріч Н. В. 140.515 Рекомендовано (к) 107 125 155 8.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 125
  • Історія України (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • СК
  • РК
5 Драчук О. В. 119.738 Рекомендовано (к) 107 100 118 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • СК
  • РК