Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 20 • К 20
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 9
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Черепанюк К. О. 17.000 Рекомендовано (к) 8 9
  • Українська мова (іспит): 8
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 9
+
2 Букрєєва Г. О. 15.000 Рекомендовано (к) 7 8
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 8
+
3 Нікітенко І. О. 13.000 Рекомендовано (к) 5 8
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 8
+
4 Ходак Є. М. 11.000 Рекомендовано (к) 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 7
+
5 Дяченко В. В. 10.000 Рекомендовано (к) 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 6
+
6 Пашко Т. С. 10.000 Рекомендовано (к) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 5
+
7 Смоляк О. М. 10.000 Рекомендовано (к) 4 6
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 6
+
8 Вікторов О. С. 15.000 Зареєстровано 7 8
  • Українська мова (іспит): 7
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 8
9 Навальний В. В. 11.000 Зареєстровано 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування зі спеціальності: 7