Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.01.2022 (2р 5м)
ВМ 5 • БМ 3 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 2.67
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Майстренко М. О. 11.000 До наказу (б) 5 6
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 6
+
2 Трошечко В. О. 10.000 До наказу (б) 5 5
  • Українська мова (іспит): 5
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 5
+
3 Назаренко О. М. 8.000 До наказу (б) 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 4
+
4 Іванченко І. А. 9.000 Відмова 4 5
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 5
5 Асатрян А. А. 8.000 Відмова 4 4
  • Українська мова (іспит): 4
  • Фахове вступне випробування за спеціальністю: 4
6 Макаренко О. С. 1.000 Відмова 1
  • Українська мова (іспит): 1
7 Миргород О. В. 0.000 Відмова
8 Щиров М. В. 0.000 Відмова