Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 6
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35
Математика (ЗНО) , k=0.35
Історія України (ЗНО) , k=0.2
Біологія (ЗНО) , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хоменко В. Ю. 165.087 Допущено 171 144 167 10.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 171
  • Математика (ЗНО): 144
  • Біологія (ЗНО): 167
  • Середній бал документа про освіту: 10.2
  • РК
2 Барсук В. О. 150.450 Допущено 157 135 145 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 157
  • Математика (ЗНО): 135
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
3 Тищенко А. І. 135.507 Допущено 149 104 143 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 149
  • Математика (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 143
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
4 Дадашов Н. С. 128.112 Допущено 122 110 153 5.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Математика (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
5 Сорока Д. М. 123.726 Допущено 144 100 100 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 144
  • Математика (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
6 Козин Д. В. 119.697 Допущено 119 104 122 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Математика (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК