Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 190 • К 190
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скрипниченко В. Р. 128.000 До наказу (к) 128
  • Фахове випробування: 128
+
2 Дрига Є. В. 124.000 До наказу (к) 124
  • Фахове випробування: 124
+
3 Макуха Д. Ю. 108.000 До наказу (к) 108
  • Фахове випробування: 108
+
4 Відющенко К. Ю. 140.000 Рекомендовано (к) 140
  • Фахове випробування: 140
5 Водницька А. І. 112.000 Рекомендовано (к) 112
  • Фахове випробування: 112
6 Карпенко Є. О. 104.000 Рекомендовано (к) 104
  • Фахове випробування: 104
7 Борисова Д. С. 104.000 Рекомендовано (к) 104
  • Фахове випробування: 104