Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 57 • БМ 1 • К 56
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Герасимчук Ю. М. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фаховий іспит: 140
+
2 Гуцол А. М. 140.000 Відхилено (б) 140
  • Фаховий іспит: 140