Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 35 • БМ 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карасьов А. А. 17.000 До наказу (б) 9 8
  • Українська мова (іспит): 9
  • фахове випробування: 8
+
2 Сіразетдінов В. В. 14.000 До наказу (б) 6 8
  • Українська мова (іспит): 6
  • фахове випробування: 8
+
3 Манелюк М. І. 11.000 До наказу (б) 4 7
  • Українська мова (іспит): 4
  • фахове випробування: 7
+