Зачекайте...

181 Харчові технології

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 30 • БМ 12 • К 18
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 7
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вієнко Н. В. 0.000 Зареєстровано
2 Шапошник А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Якуніна С. О. 0.000 Зареєстровано
4 Зіненко А. К. 0.000 Зареєстровано
5 Процько В. М. 0.000 Зареєстровано
6 Костюк К. А. 0.000 Зареєстровано
7 Акімова А. О. 0.000 Зареєстровано
8 Круглова К. О. 0.000 Зареєстровано
9 Гусинський І. С. 0.000 Зареєстровано
10 Голець Я. А. 0.000 Зареєстровано
11 Вербицька А. Е. 0.000 Зареєстровано
12 Карачевцев Б. М. 0.000 Зареєстровано