Зачекайте...

181 Харчові технології

УТЕІ КНТЕУ • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)
ВМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 22
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
Фахове випробування , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вантюх Е. П. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+
2 Бровдій Я. С. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+
3 Танчинець О. І. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+
4 Щобак Х. Ю. 104.000 До наказу (к) 104
  • Фахове випробування: 104
+
5 Бірак А. І. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
6 Лабур Н. О. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
7 Дубкович Л. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
8 Різак Д.. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
9 Різак Г.. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
10 Полукарова О. Р. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
11 Мишковська М. І. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
12 Чаварга А. В. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
13 Клепар І. М. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
14 Лізанець Т. Є. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
15 Югас Й. Й. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
16 Костик Х. В. 0.000 Відмова
17 Машкаринець Р. Ю. 0.000 Відмова
18 Костюх В. В. 0.000 Відмова
19 Орлик С. О. 0.000 Відмова
20 Вереш І. С. 0.000 Відмова
21 Адам Д. Д. 0.000 Відмова
22 Сокирко В. С. 0.000 Відмова