Зачекайте...

181 Харчові технології

УТЕІ КНТЕУ • Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)
ВМ 15 • К 15
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 11
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гіді К. В. 234.000 До наказу (к) 110 124
  • Іноземна мова (іспит): 110
  • Фахове випробування: 124
+
2 Гайданка Д. Я. 234.000 До наказу (к) 106 128
  • Іноземна мова (іспит): 106
  • Фахове випробування: 128
+
3 Мойш В. В. 220.000 До наказу (к) 116 104 108
  • Іноземна мова (іспит): 116
  • Фахове випробування: 104
  • Економічна теорія: 108
+
4 Гайдан А. Я. 218.000 До наказу (к) 102 116
  • Іноземна мова (іспит): 102
  • Фахове випробування: 116
+
5 Філіпчук С. В. 208.000 До наказу (к) 100 108
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Фахове випробування: 108
+
6 Верега Р. С. 208.000 До наказу (к) 100 108 104
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Фахове випробування: 108
  • Економічна теорія: 104
+
7 Боровський В. В. 200.000 До наказу (к) 100 100
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Фахове випробування: 100
+
8 Решетар С. М. 200.000 До наказу (к) 100 100
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Фахове випробування: 100
+
9 Чобал Ю. Р. 200.000 До наказу (к) 100 100 104
  • Іноземна мова (іспит): 100
  • Фахове випробування: 100
  • Економічна теорія: 104
+
10 Семаль М. В. 0.000 Відмова
11 Вольвач М. В. 0.000 Відмова