Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 0
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35
Математика (ЗНО) , k=0.35
Історія України (ЗНО) , k=0.2
Біологія (ЗНО) , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Фаєр Р. Р. 127.194 До наказу (к) 129 119 107 8.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Математика (ЗНО): 119
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • РК
+