Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 34 • К 34
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 11
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Федосова Х. Ю. 206.500 До наказу (к) 116 90.5
  • тестування за фахом: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 90.5
+
2 Зіньковський Д. О. 206.240 До наказу (к) 108 98.24
  • тестування за фахом: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 98.24
+
3 Розмериця А. С. 205.050 До наказу (к) 116 89.05
  • тестування за фахом: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 89.05
+
4 Постика І. А. 202.370 До наказу (к) 108 94.37
  • тестування за фахом: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 94.37
+
5 Єсіна М. Є. 200.000 До наказу (к) 108 92
  • тестування за фахом: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 92
+
6 Мамедов Р. А. 199.020 До наказу (к) 108 91.02
  • тестування за фахом: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 91.02
+
7 Мирошниченко Ю. В. 197.190 До наказу (к) 116 81.19
  • тестування за фахом: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 81.19
+
8 Встекліца О. М. 196.180 До наказу (к) 112 84.18
  • тестування за фахом: 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 84.18
+
9 Калін А. І. 185.000 До наказу (к) 104 81
  • тестування за фахом: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 81
+
10 Руденко О. Є. 182.090 До наказу (к) 108 74.09
  • тестування за фахом: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 74.09
+
11 Руденко М. В. 173.360 До наказу (к) 100 73.36
  • тестування за фахом: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 73.36
+